Guvernul mai alocă 90 milioane lei pentru primari

| 19 dec, 2013

Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost din nou suplimentat de Guvern, cu încă 50 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru lucrările efectuate de primării în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Alocarea banilor a fost decisă în şedinţa de miercuri, după ce în urmă cu o săptămână au fost transferate alte 100 milioane lei cu aceeaşi destinaţie.

Tot în şedinţa de miercuri a mai fost decisă alocarea către primari, tot din Fondul de rezervă, a 34 milioane lei, pentru cheltuieli urgente specifice sezonului rece, şi a 6 milioane lei pentru plata arieratelor, scrie Mediafax.

Ca şi în cazul precedentelor alocări, banii vor fi împărţiţi tot prin ordin al vicepremierului Liviu Dragnea.

Legea finanţelor publice locale stabileşte că bani din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului sunt repartizaţi unor ordonatori principali de credite ai bugetului de stat şi ai bugetelor locale, pe bază de hotărâri ale Guvernului, dar numai pentru finanţarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute apărute în timpul exerciţiului bugetar.

Tag-uri: Guvern, liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ