5 superalimente care îţi pot salva viaţa

| 13 mar, 2014

Toata lumea stie ca o alimentatie sanatoasa  contribuie la prelungirea sperantei de viata. Iata 5 superalimente care iti pot salva viata, recomandate de specialistii Realbuzz.com. Sunt atat de des folosite, incat nici nu te-ai gandi la ele ca la niste "salvatori".

1. ROSIILE Daca rosiile ar fi supereroi, cu siguranta numele de Superman li s-ar potrivi cel mai bine. Un studiu realizat recent la Tianjin Medical University, releva faptul ca daca mananci rosii de doua pana la 6 ori pe saptamana, iti reduci riscul de a face depresii cu pana la 46% fata de cei care mancau rosii doar o data pe saptamana. Cercetatorii spun ca licopenul din rosii este substanta care protejeaza impotriva depresiilor. Totodata, alte studii releva faptul ca rosiile protejeaza organismul impotriva atacului de cord si al cancerului de prostata.

2. SPANACUL Daca vrei sa te hranesti cu un superaliment, nu ocoli niciodata spanacul. Sarac in calorii, spanacul este bogat in vitaminele A, K si C, fier.

Citeşte continurarea pe  SFATULPARINTILOR.RO.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ