Ce nu știai că poți trata cu SUC de SPANAC

| 04 noi, 2014

Este cel mai important aliment pentru intregul traiect digestiv (stomac, duoden, intestin subtire si gros) si este consumat ca atare din timpuri stravechi.

Spanacul crud este cel mai bun mijloc natural pentru curatirea si regenerarea traiectului digestiv.

Consumat in cantitate de 1/2 litri pe zi a vindecat adesea cele mai grave constipatii in cateva zile sau saptamani.

Sucul de spanac, pe langa actiunea de purgatie, ajuta si la vindecarea intregului traiect intestinal. Actiunea sa fiind pe cale naturala, nu se manifesta numaidecat, ci uneori dupa 6 saptamani pana la 2 luni de la folosirea lui.

Este esential ca intestinele sa fie curatate de cel putin o data pe zi insa in mod normal ar trebui 2-3 scaune pe zi. De aceea in timpul tratamentului se va folosi un laxativ care s-a constatat a fi mai eficace, reducand treptat doza pana ce intestinele au revenit la normal ca urmare a sucului.

Alte boli, ca ulcerul duodenal, anemia pernicioasa, convulsiile, degenerarea nervilor, deficientei glandeler suprarenale si tiroidei, nefritele, abcesele, furuncurile, umflarea membrelor, artritele, tendinte de hemoragie, lipsa de vigoare, durerile reumatice, defectele de functionare ale inimii, hipo si hipertensiunea, tulburarii ale vederii si dureri de cap inclusiv cele cu caracter de migrena se datoresc in special acumularii resturilor de tot felul in intestinul gros si lipsei unor elemente care se afla in morcov si spanac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ