60 de imigranți prinşi încercând să intre ilegal din Serbia în România

| 16 ian, 11:43

Polițiștii din cadrul Sectorului Lunga al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat sâmbătă 60 de imigranți care intenționau să intre ilegal în România, pe jos, aceștia fiind duși la sediul Poliției de Frontieră Jimbolia.

"În data de 16.01.2016, în jurul orei 01,45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul țării. Imediat, mai multe patrule de intervenție și supraveghere a frontierei de stat au intervenit, grupul fiind interceptat în apropierea frontierei pe direcția localității Comloșu Mic", a precizat Roxana Costache, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara, într-un comunicat de presă remis sâmbătă.

Potrivit acesteia, grupul de imigranți a fost preluat și transportat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia, în vederea cercetărilor.

Din primele verificări a reieșit că imigranții — bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani — sunt din Pakistan, Irak, Afganistan, Somalia și Maroc.

Au fost contactate autoritățile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului și punerii în aplicare a acordului de readmisie, se mai arată în comunicat.

Dispozitivul de supraveghere a frontierei de stat a fost întărit conform planului comun de acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Premierul bulgar cere închiderea imediată a frontierelor externe ale UE pentru a opri valul de migranți

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 21:52
gheorghe
locuri de munca
Partener firma international (40 tari) caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes . Oferta:
Sansa de a lucra intr-un mediu profesionist, intr-o echipa motivata;
Perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
Posibilitatea de ascensiune profesionala;
Venit motivant, pe masura realizarilor;
Suport intern pentru atingerea obiectivelor;
Nu este necesara experienta;
Detalii la adresa : [email protected]
16 ian, 21:39
elena
Sa citesti nu mai este la moda, dar prin ceea ce citim ne reprezentam.
CARTI SI AUTORI NOI !!! Intra si profita : http://ibooksquare.ro/Boo20Romanks/BookDetails?p_book_id=169&p_book_title=Dragoste%20cu%20patru%20femei.%%20erotic%2C%20interzis%20minorilor%20%C8%99i%20cardiacilor&p_affiliate_id=20260

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ