A cumpărat toate biletele de pe locurile impare ca să împiedice cuplurile să stea împreună la film

| 14 feb, 2014

Un chinez care s-a despărţit de iubita sa anul trecut a cumpărat toate biletele de pe locurile impare la filmul „Beijing Love Story”, pentru a-i împiedica pe îndrăgostiţi să stea unul lângă celălalt la cinema, de Valentine's Day.

Chiar dacă nu şi-a permis financiar să facă această farsă, bărbatul a demarat o campanie pe Internet, iar cei care sunt împotriva Zilei Îndrăgostiţilor i-au sărit imediat în ajutor. Prin urmare, niciun tichet nu a mai fost disponibil pe locurile cu număr impar.

Bărbatul a mărturisit că a reuşit cu greu să realizeze planul, pentru că, dincolo de lipsa banilor, s-a lovit de refuzul iniţial al celor de la cinematograf, care nu au fost de acord cu cerinţa lui.
„Vreţi să vedeţi un film de Ziua Îndrăgostiţilor? Îmi pare rău, trebuie să staţi separat. Mai răruţ, că-i mai drăguţ”, a fost mesajul chinezului, conform Daily Mail.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ