A murit din cauza unei bauturi pe care o consumăm cu toţii

| 19 iun, 2014

Lanna Hamann, o adolescenta in varsta de 16 ani din Statele Unite, a intrat in stop cardiac si apoi a murit in timpul unei vacante in Mexic, scrie gandul.info, care citeaza New York Daily News.

Mama sa sustine ca tanara a facut infarct dupa ce a baut o zi intreaga pe plaja bauturi energizante in loc de apa. "Este ceva ce s-ar fi putut intampla oriunde, fie ca era in Mexic sau aici in Arizona jucand softball", a declarat Kris Hamann, mama adolescentei. "Parintii ar trebui sa isi urmareasca copiii. Sa urmareasca ce beau acestia si sa se asigure ca beau apa in loc de bauturi energizante", a mai adaugat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
tataia
De unde si pina unde presupuneti voi domnilor jurnalisti ca absolut toata lumea consuma energizante. Nu m-am atins in viata mea de asa ceva....asa ca grija mai mare la alegerea titlurilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ