TERIFIANT! O băutură comercializată şi în ţara noastră este OFICIAL MORTALĂ

| 02 aug, 2014

Monster Beverage Corp. (MNST) a fost citată în moartea a cinci persoane, în decursul anului trecut. Raporturile menţionează faptul ca victimele au consumat acestă băutură, înainte de a muri.

Agenţia FDA a menţionat aceasta băutură şi, astfel, pe baza acestor raporturi nişte părinţi din Maryland au chemat în judecată compania, pretinzând ca aceasta a condus la moartea fiicei lor de 14 ani. Prin urmare, senatorul Dick Durbin a cerut ca limitele de cofeina din băuturile energizante să fie reduse, luând în calcul faptul că numărul cazurilor care se prezită la urgenţe a crescut de 10 ori, faţă de anul 2005.

Deşi nu a fost stabilit data unui proces, se investighează alte cazuri în care se presupune că energizantul a cauzat moartea.

CITEŞTE ŞI: Bucureştean MORT după ce a băut un energizant

CITEŞTE ŞI: Prima țară din Europa care interzice vânzarea de băuturi energizante tinerilor sub 18 ani

 

Sursă: worldtruth.tv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 aug, 2014
Alin
una din miile otravuri zilnice
zilnic suntem otraviti prin alimentatie, poluare si stres. problema e ca trebuie sa platim pentru alimentele ce ne otravesc. sa platim mult. bietii de noi. http://ora-exacta.co

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ