ACCIDENT AVIATIC. Avionul va fi tăiat bucăți și transportat un kilometru pe jos

| 22 ian, 2014

ACCIDENT AVIATIC. Între timp, continuă ancheta în Munţii Apuseni. În urmă cu puţin timp, o echipă de la descarcerare a ajuns la locul accidentului aviatic. Specialiştii iau în calcul dezmembrarea aparatului de zbor deoarece, din cauza zonei greu accesibile, dar şi a condiţiilor meteo, anchetatorii nu au deocamdată o altă variantă pentru ridicarea epavei.

Specialiștii se află la locul accidentului încă de azi dimineață, iar înainte de ora 12 a plecat și o echipă de descarcerare, informează Digi24.

ACCIDENT AVIATIC. Pentru că avionul nu poate fi transportat din cauza zonei inaccesibile, va fi tăiat bucată cu bucată și dus un kilometru pe jos până la utilajele aduse de săteni pentru ca aparatul să poată fi prezentat la expertiză.

Citeşte şi: Mărturii cutremurătoare de la locul accidentului: Studenta avea lacrimile îngheţate, iar pilotul era mort

Toată noaptea jandarmii au păzit avionul, iar sătenii le-au adus mâncare și au făcut focul pentru ca aceștia să se încălzească.

ACCIDENT AVIATIC. Pilotul Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

Citeşte şi: Adrian Iovan nu a lăsat testament. Ce se va întâmpla cu averea pilotului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ