Accident GRAV în Bulgaria. Un român a murit după ce un autocar cu turişti a căzut într-o râpă

| 21 sep, 2014

O româncă în vârstă de 27 de ani a murit duminică într-un accident al unui autocar cu 27 de pasageri care efectua o cursă din Turcia spre România, informează biroul de presă al directoratului regional al Ministerului de Interne din Veliko Târnovo, relatează agenţia de ştiri bulgară Focus.

Potrivit sursei citate, Pasul Republicii este în prezent închis după accidentul rutier.

Agenţia Focus scrie că autocarul era înmatriculat în România şi că se deplasa între Stara Zagora şi Veliko Târnovo. Autocarul, condus de un cetăţean român de 44 de ani, s-a răsturnat pe carosabil.

O româncă de 27 de ani a murit la faţa locului, iar alţi cinci pasageri au fost răniţi şi spitalizaţi în oraşul Veliko Târnovo.

Şoferul autocarului a fost supus unui test pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, care a ieşit negativ. În prezent, se efectuează teste pentru depistarea în organismul său a altor substanţe chimice. A fost declanşată o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului, relatează agenţia bulgară Focus.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ