Accident rutier în Bulgaria: România a trimis un elicopter pentru a transporta acasă doi dintre răniţi

| 21 sep, 2014

România a trimis un elicopter pentru a transporta doi dintre răniţii grav în accidentul de autocar din Bulgaria după ce starea lor medicală se va stabiliza, informează postul bulgar Nova TV, citat de novinite.com.

Cei doi răniţi în accidentul de autocar de duminică dimineaţa din Bulgaria sunt supuşi în prezent unor intervenţii chirurgicale în spitalul de la Veliko Târnovo şi dacă starea lor medicală va deveni stabilă vor fi transportaţi pe aeportul din Gorna Orahoviţa, pentru a fi transportaţi în România.

Accidentul de autocar s-a produs în jurului orei 04.30 în dimineaţa de duminică în Pasul Republika, unde traficul a fost oprit până în jurul orei 10.00. O româncă de 27 de ani a murit în accident, alte cinci persoane fiind rănite.

Autocarul marca Mercedez înmatriculat în România s-a răsturnat în apropiere de Veliko Târnovo, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza carosabilului ud şi alunecos. Potrivit poliţiei din Veliko Târnovo, autocarul era condus de un român de 44 de ani, care nu consumase băuturi alcoolice.

Conform sursei citate, în autocar se aflau 50 de persoane, care se întorceau din staţiunea turcă Kusadasi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ