Accident GRAV la Cotroceni: O persoană a ajuns la spital

| 26 feb, 08:37

Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate ambulanţei aflate în misiune şi cele două maşini s-au ciocnit. Conducătorul auto a ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut în faţa Palatului Cotroceni.

Pacientul care se afla în ambulanţă şi şoferul acesteia au scăpat fără nicio zgârietură. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23:00. O ambulanţă, care circula pe bulevardul Iuliu Maniu a început să traverseze intersecţia pe culoarea roşie a semaforului, cu semnalele sonore şi luminoase pornite, potrivit România TV.

Cele două maşini s-au ciocnit. Şoferul ambulanţei şi pacientul care era transportat nu au fost răniţi. În urma accidentului, soferul auto a plecat la o unitate sanitara in vederea acordatii de ingrijiri medicale.

Poliţiştii au constatat că şoferul ambulanţei nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele şoferului care a provocat accidentul s-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 05:55
Despagubiri Victime Rutiere
Despagubiri victime rutiere
Persoanele care sunt accidentate in accidente rutiere pot cere despagubiri in bani pe cale legala. Le stau la dispozitie pentru obtinerea acestora: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ