Baronul de Vrancea, Marian Oprișan, a făcut un accident rutier

| 02 feb, 16:31

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost implicat într-un accident de circulaţie în localitatea Vulcan din judeţul Hunedoara.

În accidentul soldat fără urmări grave a fost implicată o maşină a CJ Vrancea, iar Marian Oprişan era pasager, nu şofer.

"Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei. La volan se afla un tânăr de 27 de ani, care a lovit cu partea stângă faţă un parapet din beton. Marian Oprişan se afla în maşină, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Maşina a fost preluată de o firmă de tractări pentru a fi dusă la reparaţii", ne-a precizat Bogdan Niţu Gabriel, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ziarul local hunedorean Avântul Liber scrie că martorii au precizat că în maşină se afla Marian Oprişan, însoţit de ''o tânără blondă''. Ulterior, după sosirea poliţiei, în mod suspect, autoturismul nu mai avea numerele de înmatriculare, iar alte două persoane au declarat că se aflau în maşină.

Maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Vrancea ester o Toyota Land Cruiser V8, bolid care a costat în anul 2012 nu mai puţin de 337.000 de lei, respectiv 75.000 de euro, scrie Adevărul.

Marian Oprişan are antecedente în ceea ce priveşte incidentele în trafic, el rămânând de trei ori fără carnet până acum.

ADRIAN NĂSTASE, dispută cu MARIAN OPRIŞAN: Încearcă să arunce gunoiul sub preşul baronilor locali

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ