DECIZIE: MARIAN OPRIŞAN scapă de închisoare în dosarul de corupţie

| 06 feb, 10:19

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au decis ca Marian Oprişan, vicepreşedintele PSD să fie achitat în dosarul în care fost trimis în judecată de DNA în iunie 2006, pentru fapte de corupţie.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a fost achitat, vineri, de Judecătoria Cluj Napoca, în dosarul "Căprioara" în care a fost acuzat de procurori că ar fi prejudiciat statul cu peste 8 milioane de lei.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 10 zile. Procesul a durat peste 8 ani si a avut 35 de termene doar la Cluj Napoca.

Ultimul termen în acest dosar a avut loc la Judecătoria Cluj-Napoca în 22 ianuarie, când judecătorul de caz a anunţat că va pronunţa sentinţa cel mai devreme după şapte zile, dar în 29 ianuarie aceasta a fost amânată cu încă o săptămână.

Marian Oprișan a fost trimis în judecată în anul 2006. El este acuzat că a prejudiciat Ministerul Transporturilor, Guvernul dar şi Consiliul Judeţean Vrancea, cu peste 8 milioane de lei.

Procurorii au susţinut că o comisie de licitaţie de la Consiliul Judeţean, numită de Marian Oprişan, ar fi încredinţat lucrări de pietruire a unor drumuri comunale, în valoare de 1,9 milioane de dolari, bani viraţi de Ministerul Transporturilor, unor firme neeligibile.

Dosarul a fost strămutat de mai multe ori la diferite instanţe, iar din 7 iulie 2010, se află pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Emoţii IMENSE pentru MARIAN OPRIŞAN. De opt ani aşteaptă acest moment

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ