Magistraţii amână din nou pronunţarea sentinţei în cazul lui Marian Oprişan

| 05 feb, 14:49

Magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca au amanat din nou, joi, pronuntarea sentintei in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, trimis in judecata de DNA in iunie 2006, pentru fapte de coruptie.

Potrivit presedintelui Judecatoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, judecatorul de caz a decis amanarea pronuntarii sentintei pentru vineri, motivand ca mai are nevoie de timp pentru a delibera.

Aceasta este cea de-a doua amanare a pronuntarii sentintei in dosarul de coruptie al lui Marian Oprisan, dupa ce in urma cu o saptamana nu a putut fi pronuntata o solutie in acest dosar pe motiv ca lipsesc cateva concluzii ale avocatilor si procurorilor DNA.

Ultimul termen in acest dosar a avut loc la Judecatoria Cluj-Napoca in 22 ianuarie, cand judecatorul de caz a anuntat ca va pronunta sentinta cel mai devreme dupa sapte zile, dar in 29 ianuarie aceasta a fost amanata cu inca o saptamana.

La ultimul termen, Marian Oprisan a venit la instanta, avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, solicitand includerea unor probe noi la dosar, constand in inscrisuri oficiale, precum si audierea a 20 de martori - angajati ai CJ Vrancea, fosti consilieri judeteni sau primari de comune din judetul Vrancea, care in opinia sa ar fi ajutat la dovedirea nevinovatiei clientului sau, judecatorul de caz respingand insa aceste solicitari.

Tot in cadrul sedintei de atunci, judecatorul de caz a respins si solicitarea avocatilor apararii de efectuare a unei noi expertize contabile pe motiv ca prima expertiza a fost efectuata de expertul Cernea (Pintea) Liliana Roxana, aceasta fiind trimisa in judecata in prezent, in stare de arest preventiv, pentru fapte de coruptie.

In 22 ianuarie, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, spunea ca nu stie "care va fi decizia judecatorului", dar ca se considera nevinovat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ