Emoţii IMENSE pentru MARIAN OPRIŞAN. De opt ani aşteaptă acest moment

| 05 feb, 09:24

Preşedintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprişan, îşi află, astăzi, sentinţa, în dosarul în care este acuzat de corupţie. Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată în urmă cu opt ani. A fost un proces lung, strămutat la mai multe instanțe.

Marian Oprișan a fost trimis în judecată în anul 2006. El este acuzat că a prejudiciat Ministerul Transporturilor, Guvernul dar şi Consiliul Judeţean Vrancea, cu peste 8 milioane de lei.

Procurorii au susţinut că o comisie de licitaţie de la Consiliul Judeţean, numită de Marian Oprişan, ar fi încredinţat lucrări de pietruire a unor drumuri comunale, în valoare de 1,9 milioane de dolari, bani viraţi de Ministerul Transporturilor, unor firme neeligibile.

Dosarul a fost strămutat de mai multe ori la diferite instanţe, iar din 7 iulie 2010, se află pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ