MARIAN OPRIŞAN, prima REACŢIE după achitarea în dosarul CĂPRIOARA

| 06 feb, 12:23

Marian Oprişan, a primit vineri sentinţa în prima instanţă în Dosarul Căprioada. Magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au decis să-l achite pe preşedintele CJ Vrancea. Oprişan susţine că dosarul său a fost făcut la comanda lui Traian Băsescu.

"Dumneavoastră, jurnaliştii, din păcate, nu aţi crezut în mine şi aţi prezentat lucrurile altfel. Am crezut tot timpul în justiţie. Am spus-o în repetate rânduri că în cazul meu s-a comis o eroare. Am demonstrat că fostul preşedinte al României a dat ordin în 2005 să mi se facă acest dosar. Important e că există justiţie în România, că statul roman trebuie să-şi consolideze în continuare instituţiile justiţiei, atât parchetele, cât şi să îi recompenseze pe toţi magistraţii cinstiţi, care garantează statul de drept", a declarat pentru B1TV.

Cât despre expertele evaluatoare care au fost reţinute în dosarul său, Oprişan susţine că nu a avut nicio implicare într-o posibilă trucare a evaluării prejudiciului.

"Tot ceea ce se susţine în legătură cu faptul că aş fi fost favorizat nu corespunde realităţii, nu există probe şi nu am făcut nimic în această direcţie. Restul sunt poveşti de adormit copiii", a mai precizat Marian Oprişan.

DNA a reținut la momentul trimiterii în judecată un prejudiciu de 1,5 milioane euro în dauna Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului (MTCT), alți circa 600.000 euro în dauna Consiliului Județean și aproape 75.000 euro pagubă la bugetul Guvernului.

Citeşte şi: DECIZIE: MARIAN OPRIŞAN scapă de închisoare în dosarul de corupţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ