Accident grav pe DN7. Două persoane au decedat, iar una a fost grav rănită

| 31 mai, 2014

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, în judeţul Arad, după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit frontal pe contrasens de un trailer.

Accidentul a avut loc pe DN7, la ieşirea din localitatea arădeană Odvoş, unde un autoturism Dacia Logan a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un trailer care tranporta maşini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, în urma impactului au murit doi bărbaţi din autoturism, iar un al treilea a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Poliţiştii nu au stabilit, deocamdată, din ce cauză şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens, cercetările fiind în desfăşurare.

Traficul rutier pe DN7, în zona Odvoş, este complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri. Poliţiştii spun că traficul va fi deschis parţial, pe un fir, în jurul orei 17,00, iar în condiţii normale va fi reluat în jurul orei 17,30, după finalizarea cercetărilor şi eliberarea părţii carosabile.

Şoferul trailerului nu a fost rănit şi nicio maşină aflată pe acesta nu a fost avariată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ