ACESTE inflamaţii duc la CANCER. Ai foarte mare grijă

| 01 mar, 11:23

Inflamația este un proces care se petrece în organism atunci când celulele albe și alte substanțe luptă cu un virus sau bacterie. Vezi când devine periculoasă această reacție.

Inflamația este benefică pentru organism, pentru că te ajută să rămâi sănătoasă, dar în unele cazuri poate pregăti terenul pentru boli grave, potrivit theheartysoul.com. Dacă sistemul imunitar începe să provoace inflamații în exces, pot apărea astm, alergii, boli autoimune, boli de inimă, cancer și alte boli cronice. Problemele care se pot ivi depind de organele care sunt afectate.

O inflamație în zona inimii poate cauza dificultăți de respirație și retenție de apă. Dacă inflamația se produce în tubul care transportă aer către plămâni, pot apărea atacuri de astm. Reacțiile inflamatorii ale rinichilor duc la hipertensiune și insuficiență renală, iar inflamația intestinelor poate cauza crampe și diaree.

Obezitatea, durerea cronică, diabetul, bolile de inimă, migrele, problemele tiroidei, dentare, cancerul, toate sunt forme de inflamație. Pentru a ști cum să le faci față și să oprești evoluția lor, trebuie să știi unele lucruri.

Diferența dintre inflamație cronică și acută

Când te rănești ori ai o infecție, inflamația are rolul de a te proteja și a te ajuta să te vindeci. Aceasta este inflamația acută, care trece după o scurtă perioadă și are următoarele simptome: roșeață, căldură în zona dureroasă, durere și umflătură.

Când inflamația devine cronică, înseamnă că organismul nu mai poate opri reacția inflamatoare, astfel că țesutul afectat se deterioarează. Această formă de inflamație se mai numește „ucigașul tăcut”.

Inflamația cronică se poate manifesta ani de zile fără niciun simptom, dar poate duce la apariția cancerului, a bolilor de inimă, diabetului, bolii Alzheimer și a altor probleme de sănătate.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 23:16
iulia
proiect
Dacă vrei să schimbi ceva în viata ta ,acum este momentul să o faci.sellectăm oameni seriosi şi perseverenti, capabili sa treaca peste obstacole pentru a reusi.Activitatea este uşoară, indiferent de varstă sau experienţă. . Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
01 mar, 20:50
sorin
Oportunitate pentru oricine!
Oportunitate pentru oricine! Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ