Actorul Mihai Mălaimare și-a anunțat demisia din UNPR: ”Am fost un dobitoc!”

| 15 iul, 11:01

Actorul Mihai Mălaimare și-a anunțat demisia din UNPR, formațiunea la care aderase în 2015, printr-un mesaj postat pe Facebook în care afirmă că regretă decizia de a se înscrie în acest partid, după ce ”au batut mana cu alde Basescu”.

”In urma cu ceva timp, din motive pe care nu are rost sa le mai explic am intrat in UNPR. Aveam eu niste explicatii, nu mai are rost sa mi le amintesc. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla... Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin posta electronica dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte. Nimic. Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: "ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?" lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum : am fost un dobitoc!”, a scris actorul pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ