Adevăratul motiv pentru care Radu Mazăre se căsătorește astăzi în închisoare! Ce se întâmplă cu averea politicianului

| 11 iul, 15:20

Fostul primar Radu Mazăre se va însura astăzi în închisoare cu iubita lui, Roxana. Readus de autorități din Madagascar, acolo unde se refugiase după o condamnare definitivă, fostul primar al Constanței a luat decizia de a-și uni destinele în închisoare cu Roxana, alături de care este de câțiva ani.

Cum și conducerea penitenciarului a aprobat cererea, astăzi Radu Mazăre va bifa prima căsătorie din viața lui, ce urmează să se desfășoare în condiții austere, departe de luxul cu care politicianul era obișnuit.

Condamnat deja la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale, Mazăre se confruntă însă și cu alte acuzații grave, fiind acuzat de luare de mită și fals în declarații într-un proces ce vizează construirea unor locuințe sociale, în care este cercetat și fratele lui.

Tag-uri: Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ