Adina Vălean: În grupul ALDE aş fi avut prima opţiune pentru vicepreşedinţia PE

| 03 iun, 2014

Europarlamentarul PNL Adina Vălean susţine că în grupul ALDE ar fi avut prima opţiune pentru vicepreşedinţia Parlamentului European.

'Ideea că eu aş fi mers la PPE pentru funcţii în Parlamentul European este un non-sens. Dimpotrivă, în grupul ALDE aş fi avut prima opţiune pentru vice-preşedinţia Parlamentului European sau pentru orice alte poziţii pe care statutul meu le-ar fi garantat. Cei care cred că funcţiile înseamnă vreun cent în plus sau vreun avantaj material gândesc după tiparele politicii din România', se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, în Parlamentul European orice funcţie este prestigioasă, dar implică doar mai multă muncă şi se câştigă cu sprijinul şi încrederea colegilor.

Tag-uri: Adina Vălean, alde, PNL, PPE
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 2014
misuro28
Serios?
Sunt sigur ca si la ALDE lua postul de vice-presedinte cum l-a luat si pana acuma (a luat PNL un scor record in Europa de acum l-ar merita mai mult ca la algerile din 2009??). ce de posture de vice-presedinti ai Parlamentului Europei ii asteapta pe romani ... si ei nu vor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ