Adina Vălean: Ruperea USL reprezintă un avantaj pentru PNL în campania europarlamentarelor

| 04 apr, 2014

Ruperea Uniunii Social Liberale (USL) reprezintă un avantaj pentru PNL în campania la europarlamentare, dar şi un avantaj în sensul general, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, europarlamentarul liberal Adina Vălean.

''Eu cred că în această campanie sau în orice reprezintă un avantaj (ruperea USL n.r.). În sensul următor: eu, datorită istoriei mele personale şi felului în care am văzut eu lucrurile începând cu anii '90 încoace, nu am avut niciodată o apetenţă sau încredere în cei din PSD. De altfel, nici în politicile socialiste europene nu cred prea mult, mi se pare că sunt dăunătoare grav economiei şi nu fac, în fond, să aducă nicio plusvaloare vieţii cetăţenilor, deşi pretind că asta ar fi ţinta lor'', a precizat Vălean.

Europarlamentarul PNL s-a referit şi la motivele ruperii USL.

''Eu am crezut că USL reprezintă un contract între două partide diferite care îşi propun împreună să atingă un anume obiectiv politic. În momentul, însă, în care unul dintre parteneri nu mai respectă contractul, nu are sens să mai rămâi alături de el. Problema pentru PNL a fost cu atât mai gravă cu cât, practic, în acest Guvern Ponta noi nu am reuşit să ne transmitem mesajele şi măsurile liberale către electoratul de dreapta pe care dorim să îl reprezentăm. Eram într-o situaţie imposibilă. Adică, ce să facem? După umărul domnului Ponta să spunem: am vrea să facem cutare măsură, dar nu ne lasă domnul Ponta. În felul acesta lucrurile nu aveau cum să continue'', a afirmat Adina Vălean.

Candidat pentru un nou mandat de europarlamentar, Adina Vălean a fost prezentă, vineri, la Târgovişte, unde s-a întâlnit cu membri ai organizaţiei PNL Dâmboviţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 2014
anna
Profitoarea
Ussss!Gaina jumulita!Nu ti-e rusine sa traiesti degeaba pe banii nostri si sa-ti mai aduci si neispravita de amica,cea care ar trebui sa fie cercetata penal?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ