Antonescu spune că nu are nicio îndoială că PNL va obţine la europarlamentare rezultatul propus

| 04 apr, 2014

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, s-a arătat încrezător în obţinerea unui scor bun la alegerile pentru Parlamentul European, menţionând, vineri, la Sibiu, că liberalii vor demonstra care este direcţia dreptei româneşti şi alternativa la PSD.

'Eu vorbesc oamenilor despre noi, despre intenţiile noastre şi, pentru că ştiu că marea majoritate a liberalilor dau maximum din capacitatea lor, din devotamentul lor şi din loialitatea lor, în momentele cele mai grele, nu am nicio îndoială că vom obţine rezultatul pe care ni l-am propus, că vom demonstra foarte bine care este direcţia dreptei româneşti, că vom demonstra care este alternativa la PSD şi vom demonstra, foarte limpede, pe unde şi cu cine pot românii, definitiv şi complet, intra în Europa', a afirmat Crin Antonescu.

El a arătat că procesul de formare al unui europarlamentar este dificil, iar candidaţii PNL sunt potriviţi, prin experienţa lor, pentru o asemenea funcţie.

'Alegătorii trebuie să ştie că un europarlamentar se formează greu. Aceşti oameni ştiu exact unde, cu cine, cum şi în ce fel trebuie să vorbească, să voteze, să influenţeze în sens bun, pentru a apăra interesele României', a spus liderul PNL.

Liberalii şi-au propus să obţină un scor de 25% la alegerile pentru Parlamentul European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
valer
Pasarea malai viseaza.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ