Antonescu: Sunt politicieni care nu ies din politică când vor, dar nu e cazul lui Ponta

| 04 apr, 2014

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Sibiu, referitor la postarea de pe Facebook a premierului Victor Ponta, că sunt unii politicieni care nu intră şi ies din politică atunci când vor, precizând însă că nu se referă la liderul PSD.

"Nu cred că unii politicieni intră când vor în politică şi că pleacă când vor. Uite, de exemplu, eu, am intrat când am vrut şi am să plec când am să vreau. Nu toţi sunt în situaţia asta. Aşa că nu are rost să fac eu pronosticuri în legătură cu ei", a afirmat Antonescu, precizând ulterior că nu s-a referit la Ponta, citat de Agerpres.

El a mai adăugat că şi-a pierdut încrederea în liderul PSD. 'Eu porţia de încredere în domnul Ponta mi-am consumat-o', a conchis liderul PNL.

Antonescu a mai menţionat că nu doreşte să comenteze mai mult afirmaţiile postate de premier vineri pe site-ul de socializare, deoarece el preferă să nu facă referiri la chestiuni scrise pe Facebook.

'Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea!', a afirmat Ponta, într-o postare făcută vineri pe pagina sa de pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 2014
anna
Antonescu e un ins cu educatie precara,total lipsit de bun simt.Unul care vrea cea mai importanta functie in stat nu vorbeste/scrie ca un bulibasa!E foarte bine ca s-a dat pe fata la vreme si nu vom alege iar un ins de categoria a treia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ