ADMITERE MEDICINĂ 2014. 3.800 de candidaţi la UMF Carol Davila Bucureşti

| 21 iul, 2014

Admitere medicină 2014. Un număr de 3.802 de candidaţi au fost validaţi la finalul sesiunii de înscriere pentru toate cele patru facultăţi din cadrul UMF 'Carol Davila', la Facultatea de Medicină fiind 4,5 candidaţi pe un loc finanţat de la buget, în timp ce pentru Facultatea de Medicină Dentară sunt 3,9 candidaţi pe un loc la buget.

Admitere medicină 2014.

Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, la Facultatea de Medicină s-au înscris 2.334 de candidaţi, dintre care şi 24 olimpici. La Facultatea de Medicină Dentară s-au înscris 515 candidaţi, pentru Facultatea de Farmacie şi-au depus dosarele 435 elevi de liceu, iar pentru Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală au optat 518 candidaţi.

Citeşte şi: ADMITERE FACULTATE 2014. ASE asaltată de absolvenții de liceu, din prima zi de înscriere

Admitere medicină 2014. Examenul de admitere pentru toate facultăţile din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti va avea loc miercuri, 23 iulie, începând cu ora 09,00.

Durata probei scrise este de două ore şi jumătate în cazul specializărilor Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie, două ore pentru admiterea la specializările Asistenţă Medicală generală şi Moaşe şi respectiv o oră şi jumătate pentru celelalte specializări ale FMAM.

Admitere Carol Davila 2014. Corectarea lucrărilor/chestionarelor de concurs se realizează imediat după finalizarea probei scrise, în sala de concurs, în prezenţa candidatului şi a unui martor (din rândul candidaţilor care semnează pe chestionar alături de candidat), prin citire computerizată (scanare) sau prin corectură manuală, în cazul imposibilităţii realizării corecturii electronice urmând, ulterior, verificarea tot prin citire computerizată a rezultatelor. În urma reverificărilor, punctajele comunicate în sală pot suferi modificări. Pe durata corectării lucrărilor, candidaţii rămân pe locurile stabilite la intrarea în sală.

Rezultatele finale şi lista candidaţilor admişi vor fi afişate la avizierele facultăţilor după termenul de contestaţii şi rezolvare a acestora.

Contestaţiile privind rezultatele probelor scrise (punctaj) se înregistrează şi se depun la secretariatele facultăţilor în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor (începând cu ora şi data afişării acestora).

Citeşte şi: ADMITERE FACULTATE 2014. Şcoala une sunt 50 de candidaţi pe un loc după câteva zile de înscrieri

Candidaţii pot contesta doar propriile rezultate. Lucrările/chestionarele de concurs constituind obiectul contestaţiei privind rezultatele probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezenţa candidatului care a depus contestaţia, iar comunicarea rezultatelor finale se face prin afişare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestaţiilor.

Decizia comisiei de contestaţii privind rezultatele probei scrise este definitivă. După afişarea rezultatelor finale, actele candidaţilor respinşi se restituie acestora, la cerere, pe baza cărţii de identitate, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, fără perceperea vreunei taxe.

Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti scoate anul acesta la concurs, în cadrul celor patru facultăţi, 930 de locuri finanţate de la buget, dar şi 520 de locuri disponibile la taxă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 aug, 2014
AgHPs4Q4XYSo
hbvfry3Rh
That's a clever answer to a tricky quetison http://pyorkncqs.com [url=http://tppyszboazo.com]tppyszboazo[/url] [link=http://ienpvv.com]ienpvv[/link]
19 aug, 2014
qjCR9sa8qy
mN4rg5cms
That hits the target peyceftlr. Thanks!
18 aug, 2014
Mo8PvzKwl7
u1XcFETa
This inis'htgs just the way to kick life into this debate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ