Adrian Ducu, rupe tăcerea în cazul fiicei sale, suspectată că a copiat la Bacalaureat

| 07 iul, 21:09

Fostul președinte al CJ Mehedinți, Adrian Duicu, neagă acuzația de fraudare a examenului de bacalaureat de către fiica sa, Adina. Totul se poate verifica foarte ușor, având în vedere că trăim în secolul vitezei, a mai spus acesta.

”Cu privire la examen, suntem în  secolul vitezei, este imposibil ca în momentul în care camerele de vedere, telefoanele mobile sunt ascultate... eu cred că în zece minute, într-o oră, în 24 de ore, se clarifica această problemă. Este foarte simplu să lămurești această problemă.

Fata mea a stat în prima bancă. Camerele au funcționat casetele au fost ridicate, telefonul care s-a găsit la soția mea a  fost ridicat. Într-o oră, azi vorbim de anul 2015, era rezolvată acestă problemă.

Într-o situație în care stai în prima bancă și ai în fața ta doi asistenți care declară că nu a ieșit din clasă, nu a comunicat... Polițiștii și procuroii au oprit-o, au perchezitionat-o. Este un comunicat al inspectoratului Județean Mehendinți care precizează că nu a fost nicio fraudă la colegiul ”Dierna” din Orșova.

În momentul în care tu ca organ penal faci o percheziție corporală și nu găsești acest subiect despre ce mai vorbim? Este singura fată percheziționată, a fost singura fată oprită.

Despre episodul care este este unul rușinos, în opinia mea...Părinții mei și soția și fiica cea mică au așteptat să iasă fata de la examen. În momentul în care fata a ieșit cu domnii polițiști care nu s-au legitimat, fata venind înspre mașină timorată și plângând, fata a deschis mașina prin telecomandă să facă dovada că telefonul e în mașină.

Nu au avut mandat al mașinii, cu toate astea, fata nu a avut nimic împotrivă să vadă că telefonul e în mașină. Soția s-a speriat, nu a vrut să îl lase în mașină. Frauda nu există. Neprezentându-se, soția a încercat să-l obstrucționeze.

Fata a reacționat apărându-și mama, neștiind despre cine este vorba. Este un domn care a venit să intre în mașina surorii ei, ăsta este subiectul.

Suntem o familie civilizată și nu se pune problema să sară cineva la un bărbat, la un polițist. Cu siguranță asupra polițistului vom face plângere penală. Soția și-a scos certidicat medical. Doamna procuror nu a fost la fața locului”
, a declarat Duicu pentru b1tv.ro.

 

Citeşte şi: Fiica baronului Adrian Duicu, suspectată că a copiat la Bac, nu este văzută bine de colegi: Venea cu maşini scumpe la şcoală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ