Adrian Năstase vrea o Columnă a lui Traian Basescu cu victimele din cei zece ani de mandat

| 02 mar, 20:52

Fostul premier Adrian Năstase şi-a cerut scuze medicului Şerban Brădişteanu după ce acesta a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului Adrian Năstase.

"Am aflat astăzi ca doctorul Bradisteanu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ca m-ar fi “favorizat” in calitate de pacient-infractor. Mi-e greu sa comentez o astfel de decizie a ICCJ. Sigur ca am înțeles ratiunea ei. De aceea, l-am sunat – după trei ani – pe Serban Bradisteanu si mi-am cerut scuze. Am vrut apoi sa merg in Hyde Park, in Colțul celor care vorbesc fara sa-i asculte cineva. M-am răzgândit si am fost la Victoria si Albert Museum, de unde va trimit o fotografie, cu o replica a Columnei lui Traian, împreuna cu întrebarea când se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?!", scrie Adrian Năstase pe blog.

Citeşte şi:  Reacţia lui Adrian Năstase, după ce medicul Şerban Brădişteanu a fost condamnat pentru favorizarea sa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 22:40
SAIOC IOANA LILIANA
OK
Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.
Conditii necesare :
- calculator + internet , cunostiinte minime de operare.
Fiecare isi stabileste programul sau de lucru.
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.Se ofera contract !
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Daca esti interesat trimite un mail la adresa: [email protected] cu subiectul "detalii".
04 mar, 14:47
ilie
Salvador Dali
Citesc postarea Famenului din imagine ce vseaza la Columna si nu pot sa nu zic precum Salvador Dali : " Les glorieux testicules de notre empereur Traian " , Privesc poza Famenului si trag concluzia ca acum e groasa rau de tot din moment ce ne anunta ca a renuntat la pistol pentru autosinucidere asistata de politie , TV uri , salvari et c. Sa fi realizat ca punga cu arginti data de multinationale pentru vanzarea RO si lichidarea populatiei din RO nu valoreaza decat ca piatra de moara de la gat in fata aluia ce zice : " patru scanduri si un cui asta fu averea lui " ? Famenul facea bine de se oprea la nivel de colindator cu Plugusorul ... si asa nici pe ala nu l intelege

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ