Adrian Ungur s-a calificat pe tabloul principal la BRD Năstase Ţiriac Trophy

| 21 apr, 2014

Tenismanul Adrian Ungur s-a calificat, luni, pe tabloul principal de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneu dotat cu premii în valoare totală de 485.760 de euro.

Ungur l-a învins, în ultimul tur al calificărilor, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 36 de minute, pe cehul Jaroslav Pospisil, transmite Mediafax.

Alte rezultate înregistrate, luni, în ultimul tur al calificărilor de la turneul bucureştean:

Nikoloz Basilaşvili (Georgia) - Henri Laaksonen (Elveţia) 6-7 (4/7), 6-1, 6-4

Ricardas Berankis (Lituania) - Mirza Basici (Bosnia-Herţegovina) 5-7, 6-4, 6-2

Paul-Henri Mathieu (Franţa) - Radu Albot (Moldova) 6-3, 6-1.

În primul tur de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, tenismanul Patrick Ciorcilă, beneficiar al unui wild-card, a fost învins, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, după o oră şi 32 de minute, de ucraineanul Serghei Stahovski. În aceeaşi fază a competiţiei, cehul Jiri Vesely a trecut, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-0, de francezul Jeremy Chardy.

În runda inaugurală a probei de dublu, perechea Victor Hănescu/Andrei Pătrui a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 7-6 (7/2), de cuplul Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud), cap de serie numărul 2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ