Aeroportul Otopeni are încă terminal touch-screen pentru comenzile de taxi

| 14 aug, 2013

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) dispune, acum, de un al treilea terminal touch-screen pentru realizarea comenzilor de taxi, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

"Terminalele cu display touch screen sunt utilizate de pasagerii AIHCB începând cu data de 30 aprilie, până în prezent fiind înregistrate peste 78.000 de comenzi taxi prin intermediul acestor dispozitive. O dată cu punerea în folosinţă a terminalelor cu touch screen, realizarea comenzilor taxi a fost simplificată la minimum, sistemul utilizând un soft dedicat multilanguage (în mai multe limbi străine), dar şi o interfaţă grafică intuitivă, accesibilă inclusiv pasagerilor care nu cunosc o limbă de circulaţie internaţională", se mai spune în comunicat.

Reorganizarea activităţii de taximetrie la AIHCB a fost realizată în data de 1 februarie 2013, pasagerii aeroportului putând utiliza în prezent serviciile de taxi la comandă, la orice companie de taximetrie, conform opţiunilor lor personale.

Conform reglementărilor în vigoare, taxiurile la comandă pot staţiona cel mult 15 minute într-o parcare gratuită pusă la dispoziţie de Aeroportul Otopeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ