Afaceristul turc Abdullah Atas, care a intrat cu mașina într-un polițist, rămâne în arest preventiv

| 13 aug, 20:17

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră, rămâne în arest preventiv, au decis definitiv joi magistrații de la Curtea de Apel București.

Judecătorii au respins o contestație formulată de Abdullah Atas și au menținut decizia Tribunalului București, instanță care a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele acestuia.

În noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă, notează Agerpres.

Citește și:  Milionarul turc care a băgat ÎN COMĂ un poliţist, dus la audieri


Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, a declarat joi că starea polițistului de la Rutieră este în continuare foarte gravă. Polițistul este internat la secția de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu.

Tag-uri: Abdullah Atas
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ