ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Trupe speciale la secții de votare

| 02 noi, 2014

Într-o comună din Giurgiu, secţiile de vot au fost păzite de trupele speciale. La Prundu, membrii unei secţii s-au acuzat reciproc de fraudă, iar zeci de oameni s-au strâns să vadă despre ce este vorba. Ca şi cum nu era de ajuns, un scandal asemănător a izbucnit şi la cealaltă secţie din comună. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, forţele de ordine au fost suplimentate. Procesul de vot nu a fost afectat, conform www.digi24.ro.

Ore în şir, membrii secţiei de votare 187 s-au certat dacă o persoană a votat sau nu de două ori. Cearta s-a transformat într-un maraton al reclamaţiilor.

Pentru că plângerile s-au ţinut lanţ, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea spiritelor. În cele din urmă, jandarmii şi membrii trupelor speciale au venit la Prundu, în judeţul Giurgiu, pentru a se asigura că acest procest electoral nu va fi oprit.

Informaţia că o persoană a votat de două ori s-a răspândit, iar oamenii s-au strâns în număr mare lângă secţia de votare. Dar spiritele nu s-au calmat. Şi la secţia vecină, membrii comisiei au acuzat fraudarea alegerilor.

„Noi am sesizat că aceleaşi persoane însoţesc alegătorii”, spune Cristian Toma, membru al secţiei de votare.

„I-au îndemnat la vot. Că sunt soţ şi soţie trebuie să intre amândoi în cabină. Nu este aşa ceva legal”, spune și Denis Stoica, membru al secţiei de votare.

Dacă la început doar doi poliţişti păzeau cele două secţii din Prundu, în cele din urmă 15 poliţişti, 6 agenţi din trupele speciale, patru poliţişti de frontieră şi 10 jandarmi s-au asigurat că votul decurge în bune condiţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
suzana
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ