Aleksei Navalnîi a fost externat. Medicii spun că este posibilă recuperarea lui completă

| 23 sep, 11:58

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a fost externat miercuri, la o lună de la internarea în Spitalul Universitare Charite din Berlin, medicii afirmând că recuperarea sa poate fi completă după otrăvirea cu un agent neurotoxic de tip noviciok.

"Starea pacientului s-a îmbunătățit suficient pentru ca el să poată fi externat. Pe baza progresului pacientului și a stării sale actuale, medicii care l-au tratat cred că este posibilă recuperarea sa completă. Cu toate acestea, este prea devreme să ne pronunţăm asupra efectelor potențiale pe care ar urma să le aibă pe termen lung otrăvirea sa", a anunţat Spitalul Charite, într-un comunicat oficial, citat de RomâniaTV.net.

Aleksei Navalnîi s-a simţit brusc rău pe data de 20 august, în timpul unui zbor intern din Siberia către Moscova. Două zile mai târziu, el a fost transportat dintr-un spital rus în Germania pentru tratament, fiind în comă indusă.

Guvernul german a anunţat că alte două laboratoare, unul din Suedia şi unul din Franţa, au confirmat, în mod independent, că opozantul rus Aleksei Navalnîi a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok şi a îndemnat din nou Rusia să coopereze în anchetă.

Citeşte şi Cazul otrăvirii lui Aleksei Navalnîi: Au fost descoperit urme de noviciok în sticlele de apă din camera de hotel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ