Medici germani: Aleksei Navalnîi a ieşit din comă

| 07 sep, 18:12

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a fost scos din comă indusă şi răspunde comenzile medicilor, totuşi "consecinţele pe termen lung ale otrăvirii grave nu pot fi încă excluse", potrivit reprezentanţilor Spitalului Charite din Berlin.

Medicii au afirmat, luni, că starea lui Navalnîi s-a îmbunătăţit, ceea ce le-a permis medicilor să îl scoată pe acesta din coma indusă medical şi să-i reducă ventilaţia mecanică, notează Digi24.

Alexei Navalnîi este tratat în prezent într-un spital din Berlin, după ce luna trecută și-a pierdut cunoștința în timp ce era la bordul unui avion ce decolase din orașul siberian Tomsk. Înainte de îmbarcare, opozantul rus băuse un ceai la o cafenea din aeroport.

Citeşte şi Aleksei Navalnîi a fost otrăvit cu noviciok. Reacţia ministrului român de Externe

Autoritățile germane au declarat săptămâna trecută că testele au arătat „dovezi” că Navalnîi a fost otrăvit cu un agent chimic din grupul noviciok. Otrava a fost folosită și în cazul fostului spion rus Sergei Skripa în 2018.

Citeşte şi Rusia: Nu este nevoie deocamdată de o investigaţie în privinţa otrăvirii lui Aleksei Navalnîi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 16:12
OffedRabe
buy generic lasix online without a prescription
In our study, the endometrial thickness was not significantly different between CD3 and CD5 groups order lasix over the counter

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ