Aleksei Navalnîi a început să vorbească. Poliţia a întărit paza la spital

| 10 sep, 19:17

Aleksei Navalnîi poate vorbi din nou, după ce în urmă cu câteva zile a fost scos de sub coma indusă pentru a-şi reveni după otrăvirea cu agentul neurotoxic din clasa Noviciok pe care a suferit-o în Rusia.

Publicaţia germană Der Spiegel a scris că protecţia asigurată de poliţia germană a fost sporită pentru Aleksei Navalnîi, în contextul în care este de aşteptat ca opozantul rus să primească mai mulţi vizitatori ca urmare a îmbunăţirii stării sale de sănătate.

"Conform surselor Der Spiegel şi site-ului de investigaţii jurnalistice Bellingcat, Navalnîi poate vorbi din nou şi cel mai probabil îşi poate aminti detalii despre leşinul său. Declaraţiile sale ar putea fi periculoase pentru oamenii din spatele atacului", a precizat Der Spiegel, citat de Adevărul.

Moscova a protestat miercuri pe lângă ambasadorul german împotriva "acuzaţiilor nefondate şi ultimatumurilor" ţării sale în ceea ce priveşte otrăvirea opozantului Alexei Navalnîi şi a avertizat că un refuz de a transmite dosarul acestuia autorităţilor ruse ar fi considerat o "provocare grosolană şi ostilă".

Citeşte şi Rusia: Nu este nevoie deocamdată de o investigaţie în privinţa otrăvirii lui Aleksei Navalnîi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ