ALERTĂ! Cutremur de 4,3 pe Richter în județul Vrancea

| 08 aug, 12:43

Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 pe scara Richter s-a produs marți, la ora 11:34, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri, conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc în apropierea orașelor Nehoiu (35 kilometri), Covasna (44 kilometri), Întorsura Buzăului (56 kilometri), Târgu Secuiesc (56 kilometri), Slănic-Moldova (57 kilometri).

În urmă cu o săptămână, tot în zona seismică Vrancea, dar în județul Buzău, au mai avut loc două cutremure cu magnitudinea de 4,9 grade pe Richter (pe 2 august) și, respectiv de 4,6 grade (1 august).

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Tag-uri: cutremur, seism, Vrancea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ