ALERTĂ! O fată de 15 ani din Capitală a dispărut în drum spre şcoală

| 14 feb, 2014

O fată de 15 ani din Capitală este căutată de poliţişti după ce miercuri a dispărut în drum spre şcoală şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Iulia Cristiana Ionescu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul 'Sfântul Sava' şi în ziua în care a dispărut era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre, au declarat vineri, pentru Agerpres, oficiali ai Poliţiei Capitalei.

Minora are înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă.

Potrivit surselor citate, Cristina a fost miercuri cu mama sa, care a dus-o până la metrou, iar de acolo fetiţa trebuia să ajungă singură la şcoală. Mama ei îi spusese să-i dea un mesaj pe telefon atunci când intră în şcoală, însă nu i-a trimis niciun mesaj.

Imediat, femeia a alertat poliţia, iar de atunci eleva este căutată în toată ţara. Ea a fost dată în urmărire naţională, iar cei care se ocupă de cazul fetiţei sunt poliţiştii de la Sectorul 5, Biroul urmăriri.

Cristiana a mai vrut să plece o dată de acasă, la vârsta de 12 ani, însă a fost convinsă de preotul ei să nu facă acest lucru.

Părinţii fetei sunt divorţaţi, iar ea locuieşte cu mama în sectorul 5.

Fata are rezultate foarte bune la şcoală, este foarte credincioasă şi nu a creat niciodată probleme părinţilor.

Poliţiştii bucureşteni fac apel la cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Tag-uri: 112, fata disparuta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ