Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, arestat în Londra

| 14 iun, 10:00

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu, a fost arestat aseară în Londra. El este acuzat de dare și luate de mită.

Pe numele lui Alexander Adamescu era emis un mandat de arestare în lipsă. Procurorii DNA îl acuză pe fiul lui Dan Adamescu că se sustrage de ani de zile anchetei în care este acuzat de luare de mită.

Procurorii DNA susțin că în ciuda faptului că au încercat asta cu sprijinul autorităților din Marea Britanie, cât și cu sprijinul polițiștilor din Monaco să îl aducă pe omul de afaceri Alexander Adamescu la audieri în dosarul început pe numele său încă din 2014, nu au reușit acest lucru deoarece acesta s-a sustras anchetei despre care știa încă de la momentul la care această ancheta a demarat.

Curtea de Apel Bucureşti a decis că omul de afaceri Alexander Adamescu poate fi plasat după gratii. DNA îl acuză pe fiul lui Dan Adamescu de două infracţiuni de dare de mită, dosarul având legătură cu un altul, în care tatăl său a fost condamnat pe fond la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ