Alexandra Dulgheru, despre meciul cu Simona Halep: Îmi doresc să fie un meci frumos, fair-play

| 14 mai, 18:12

Simona Halep care a învins-o joi pe Venus Williams, calificându-se astfel în sferturile de finală ale turneului de la Roma, se va întâlni pe teren cu o altă tenismenă română, Alexandra Dulgheru.

În privința duelului românesc, Dulgheru (locul 72 WTA) spune că "o să fie frumos. Clar o să fie 90 la sută români în tribune, nu ştiu dacă vor exista şi străini. Pentru noi, pentru români, asta e un lucru foarte bun. Am jucat cu ea (n.r. - cu Simona Halep) acum mult timp şi nu pot să spun că mai are relevanţă. Cu exactitate nu mai îmi aduc aminte când am jucat cu ea. Eram junioare, 14-15 ani, cam aşa ceva. Cred că Simona a bătut. Dar nu ştiu sigur, de asta zic că nu cred că are relevanţă pentru că a fost acum mult timp. Dar o să fie frumos, eu nu am nimic ce pierde şi cu siguranţă va fi o atmosferă frumoasă", scrie B1TV.

Referitor la modul de abordare al jocului, Dulgherul spune că încă nu a discutat cu antrenorul, dar adversara "și-a îmbunătăţit mult jocul în ultimii ani, are foarte multă încredere, are un joc frumos, deci are foarte multe lucruri bune".

Tenismenele sunt colege în echipa de FedCup a României, astfel că nu este de părere că se va strica relația de prietenie - "Pe teren încercăm să ne facem treaba, nu purtăm ranchiună. Eu nu sunt genul. Aşa că îmi doresc să fie un meci frumos, fair-play, şi să fim amândouă sănătoase şi să jucăm amândouă până la capăt".

 

Citeşte şi: Simona Halep, VICTORIE facilă cu Venus Williams! S-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ