Alexandru Cordoș, urmărit penal pentru trafic de influență

| 17 iul, 13:40

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus extinderea urmării penale față de Alexandru Cordoș, senator în Parlamentul României și Dorin Dumitru Mureșan, administrator al unor societăți comerciale.

În perioada 2013 – 2015, Cordoș Alexandru, "în calitate de senator în Parlamentul României, în schimbul unor foloase necuvenite a pretins față de suspectul Mureșan Dorin Dumitru că are influență asupra unor persoane din conducerea Companiei de Apă Arieș și Sucursalei de Întreţinere şi Servicii Energetice Transilvania Nord (SISETN) și că va interveni pe lângă aceștia pentru câștigarea de către firmele administrate de omul de afaceri a unor proceduri de achiziție publică organizate având ca obiect închirierea de utilaje", precizează anchetatorii.

Influența pe care suspectul Cordoș Alexandru a pretins că o are pe lângă persoanele respective a fost una reală, firmele respective câștigând procedurile de achiziție publică organizate de SISETN și Compania de Apă Arieș.

Pentru „sprijinul" acordat, suspectul Mureșan Dorin Dumitru i-a remis în repetate rânduri suspectului Cordoș Alexandru, cu titlul de foloase necuvenite, diverse sume de bani al căror cuantum nu a putut fi stabilit în mod cert până în prezent, mai susțin procurorii DNA.

Citeşte şi: Soţia unui senator a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 13:52
Palada Cornel Bingo
daca este urmarit penal si chiar s-a extins cercetarea,in sfarsit poate fi catalogat ca pesedist
ca Ponta,Dragnea,Mazare,Hrebenciuc,Ghita si restul de 100-150...
progres Romania

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ