Alianţa dintre PSD şi UNPR, în pericol! Oprea: Sunt multe promisiuni neonorate

| 09 mai, 14:56

Vicepremierul Gabriel Oprea, preşedinte al UNPR, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că multe din promisiunile PSD din protocolul încheiat cu partidul pe care îl conduce au rămas neonorate, însă nu acest lucru important.

"Cel mai greu lucru în viaţă, mai ales în politică, este să te ţii de cuvânt. Am multe defecte, dar, printre puţinele calităţi, sunt un om care m-au dus mintea şi puterea să mă ţin de cuvânt. De aceea şi prietenii şi oamenii care nu îmi sunt prieteni - că nu avem duşmănii în politică, doar nebunii au duşmănii - ştiu că, dacă promit ceva şi bat palma, mă ţin de cuvânt, mai ales la greu, că la bine se spune că toată lumea este cu tine. Toţi vor oameni serioşi şi de cuvânt. E greu în politică să te ţii de cuvânt. Normal că mai sunt multe rămăşiţe, dar, dacă eşti inteligent, dacă ai putere şi dacă vrei interes naţional, de exemplu, nu te ciondăneşti toată ziua, şi te apuci şi guvernezi, ca să faci o treabă bună pentru România. Normal că sunt multe de făcut, sunt multe promisiuni neonorate, dar nu asta este important", a spus preşedintele UNPR, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări în legătură cu respectarea promisiunilor PSD faţă de UNPR, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Oprea, UNPR crede în echilibru, stabilitate economică şi politică şi are în continuare încredere în actualul Guvern şi în Victor Ponta. "Deocamdată ne preocupă buna guvernare şi cred că Guvernul a luat măsuri foarte bune. Am încredere în actualul Guvern, am încredere în Victor Ponta. (...) Avem o relaţie foarte bună cu partenerii de la guvernare", a susţinut preşedintele UNPR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ