Alina Bica cere testul cu poligraf

| 17 dec, 2014

Potrivit avocatei sale, Laura Voicu, Bica este dispusă să facă testul cu poligraful pentru a demonstra că este nevinovată.

Avocata fostei şefe DIICOT, Laura Voicu a declarat că Alina Bica este dispusă să se supună testului poligraf, pentru a răspunde întrebărilor legate de retrocedări.

"Atât timp cât s-a arătat dispusă să se supună testului poligraf şi continuă să ceară această probă... Numai un om nebun ar cere administrarea acestei probe. Presupun că nimeni nu poate să treaca acest test în condiţiile în care minte", a spus Laura Voicu, la România TV.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală, prejudiciul în cauză ridicându-se la aproximativ 62 milioane euro.

Alina Bica, aflată în stare de arest preventiv, este acuzată de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentanta Ministerului Justiţiei (MJ) în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ