Alina Bica o cheamă pe Elena Udrea în instanţă. Cum a reacţionat fosta preşedintă PMP

| 04 sep, 11:23

Alina Bica face o mutare neaşteptată şi o cheama în instanţă pe prietena sa Elena Udrea. Mai exact, fosta şefă a DIICOT vrea audierea Elenei Udrea, în dosarul ANRP. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, Bica va propune audierea Elenei Udrea, dar şi a altor cinci persoane.

La data de 15 septembrie va avea loc, la ICCJ, un nou termen în Dosarul ANRP, dosar în care este judecată şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Potrivit România TV, până la data de 10 septembrie, inculpatii din dosar pot depune, prin intermediul avocatilor, cereri de probatoriu.

Conform sursei citate, Alina Bica va depune o solicitare pentru audierea a şase martori, cap de listă fiind prietena sa, Elena Udrea. Pe lista Alinei Bica mai sunt cinci persoane: Olguţa Chiriac, mama lui Alin Cocoş, care a mai fost audiată în acest caz la DNA , dar şi foşti colegi de la DIICOT.

În luna mai, Alina Bica a mai cerut ca Elena Udrea să fie chemată ca martor în dosarul ANRP, dar instanţa i-a respins solicitarea.

Elena Udrea a declarat, vineri, că va merge ca martor dacă Alina Bica a propus-o, iar instanţa îi va accepta solicitarea.

"Dacă m-a propus şi dacă se aprobă o să mă duc. O să mi se pună întrebări... Ca orice martor, voi răspunde întrebărilor", a spus Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, despre arestarea Alinei Bica: M-a surprins! Am crezut că lucrurile s-au mai liniştit

Dosarul ANRP, cunoscut și ca dosarul "Bica 2", a fost trimis de DNA în instanță pe data de 26 februarie, Adriean Videanu fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stând în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie. Videanu se află în prezent sub control judiciar.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte), iar Ionuț Florentin Mihăilescu este acuzat de complicitate la luare de mită. Bica se află acum în arest într-un alt dosar.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ