S-a pus la cale ASASINAREA Alinei Bica

| 18 sep, 09:31

Ionuţ Mihăilescu, fost consilier al Alinei Bica, le-a dezvăluit procurorilor că un important om de afaceri şi doi politicieni au pus la cale un plan de asasinare a fostei şefe a DIICOT.

Ionuţ Mihăilescu este acuzat de complicitate la luare de mită în Dosarul Bica 2, în care fosta şefă a DIICOT este acuzată că a primit mită un teren în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi situat în Snagov.

Potrivit România TV, el a dat o declaraţie explozivă în faţa procurorului Gheorghe Popovici, şeful Secţiei I DNA, afirmând că a avut cunoştinţă de o tentativă de asasinare a Alinei Bica.

"La mine a venit o persoană, a cărei identitate refuz să o precizez în prezența avocaților, care mi-a spus că, în municipiul Constanța, la o anumită reședință de hotel, doi deputați PSD și un important om de afaceri, împreună cu proprietarul respectivului stabiliment, au discutat despre 'omorârea lui Bica Alina', drept răzbunare pentru dosarul RAFO.

Considerându-l pe dl. Tender cel mai influent personaj din lumea businessului, la acel moment, aceea este adevarata rațiune pentru care am ales să mă duc în respectivul grup de firme. Domnului Tender i-am prezentat discuția în cauză și, spre surprinderea mea, a luat legatura cu două din personajele implicate în respectiva discuție, chestionându-i dacă s-au întâlnit, dacă au discutat ceva, cerându-le telefonic, în prezența mea, 'bă, să nu faceți fără mine ceva'.

A încheiat discuția, s-a ridicat de la birou, spunându-mi mie 'ce nu fac eu pentru tine, copile'. La câteva zile de la acel eveniment, dl. Tender mi-a spus că m-am panicat degeaba și că o asfel de discuție a fost o prostie și să o ignor, spunând 'stai liniștit, m-am ocupat eu'", a spus Ionuş Mihăilescu, în faţa procurorului DNA.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 14:55
Monica
*
Afacere online acasa! Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email:[email protected]
19 sep, 17:51
un amarat de cetatean
Bica
Zvonistica functioneaza ... Victimizarea hotilor ... Mania persecutiei ... Dar cand au furat ????? Ar trebui sa ne fie mila de ei??? Ei s-au gandit cand s-au infruptat din banii nostri??? Doar cei care nu muncesc (dar fura), nu respecta banul si dau cu el de-azvarlitelea, "fara numar" , pe la shopinguri , aiurea prin
Europa si traiesc in lux! Prostii de ei! Acum BECI scrie pe ei, pe termen luuuuung! La multi ani in beci, tuturor lichelelor!
19 sep, 15:53
Ana
Cel mai bun program acum!
Oferim lucru pe internet. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email: [email protected]
19 sep, 08:18
Tavi
Munca la domiciliu
Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe email si contract legal . Cand doriti mai multe informatii, contactatine, la adresa de email: [email protected]
19 sep, 08:17
Tavi
Munca la domiciliu
Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe email si contract legal . Cand doriti mai multe informatii, contactatine, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ