Laura Voicu: Alina Bica a cerut să nu mai fie chemată în instanţă. Nu mai suportă să fie adusă în boxă

| 03 sep, 20:18

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a solicitat în instanţă să nu mai fie adusă la judecătorie, decând în cazul în care va fi audiată, avocata ei motivând această cerere pentru că "această situaţie a demolat-o".

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a mai declarat că fosta şefă a DIICOT este în stare de şoc din cauza arestării.

"Alina Bica este în stare de şoc. Această situaţie ingrată a demolat-o ca om, nu mai suportă să fie adusă în boxă, să stea, lumea să se uite la dânsa", a declarat Laura Voicu, adâugând că Bica a plâns în sala de judecată, potrivit B1 TV.

Alina Bica a fost audiată joi de magistraţi în dosarul ANRP 2, alături de fostul ministru Adriean Videanu.

Citeşte şi:  Alina Bica şi Şerban Pop se întorc după gratii. Fosta şefă DIICOT şi fostul şef ANAF, arestaţi preventiv

Dosarul ANRP, cunoscut și ca dosarul "Bica 2", a fost trimis de DNA în instanță pe data de 26 februarie, Adriean Videanu fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stând în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie. Videanu se află în prezent sub control judiciar.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte), iar Ionuț Florentin Mihăilescu este acuzat de complicitate la luare de mită. Bica se află acum în arest într-un alt dosar.

Alina Bica a fost prezentă în sala de judecată în cătuşe, deoarece fosta şef a DIICOT a primit miercuri un al treilea mandat de arestare pentru luare de mită şi participaţie improprie sub forma determinării cu intenţie la săvârşirea fără vinovăţie a infracţiunii de abuz în serviciu.



Tag-uri: alina bica, DIICOT, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 06:53
Tavi
Munca la domiciliu
Sa stii ca in mod paradoxal, tocmai dorinta de a reusi rapid si frica de esec te fac sa stagnezi si sa nu iti atingi scopul. Vei constata ca RABDAREA si PERSEVERENTA sunt un miracol si produc miracole. Cautam colaboratori, castiguri din prima luna, te astept cu un mail “Info” pe adresa: [email protected] sa te convingi. Oferim si solicitam seriozitate. Va oferim curs GRATUIT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ