Surpriză IMENSĂ. Se ştie cine a turnat-o pe ALINA BICA

| 30 ian, 17:18

 

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, ar fi fost denunțată în fața procurorilor anticorupție de omul de afaceri Ovidiu Tender, potrivit televiziunilor de știri.

 

Alina Bica mită. Conform sursei citate, Tender ar fi menționat că i-ar fi dat Alinei Bica drept mită acțiuni la o societate. Acțiunea s-ar fi făcut prin intermediul soțului Alinei Bica pentru ca aceasta să se implice într-un dosar în care Tender era cercetat, transmite B1 Tv.

Alina Bica, arestată preventiv în dosarul terenului supraevaluat, este cercetată de procurori într-o a doua speță, în care este suspectată de favorizarea infractorului.

"În cursul anului 2013, inculpata Bica Alina Mihaela, după preluarea funcţiei de procuror şef al DIICOT, în urmărirea intereselor unui inculpat, de a nu fi condamnat la o pedeapsă cu executare, a dispus măsuri abuzive care să direcţioneze concluziile şi poziţia judiciară a DIICOT în faţa instanţei de judecată în cauza respectivă, de o manieră în care acesta să nu fie pasibil de o pedeapsă cu executare în regim de detenţie", susţin procurorii anticorupţie, citați de România Tv.

Ca răsplată, Alina Bica ar fi primit beneficii financiare, iar Tender l-a angajat pe Ionuț Mihăilescu, fostul consilier al lui Bica, la o firmă de-a sa, calitate în care Mihăilescu a primit diverse sume de bani.

Citeşte şi: ALINA BICA ameninţă: Voi scoate un document EXPLOZIV

Potrivit anchetatorilor, Alina Bica ar fi primit mită de la omul de afaceri Ovidiu Tender, care era judecat în dosarul Carom, întocmit chiar de fosta şefă a DIICOT.

Astfel, Tender ar fi apelat la doi dintre consilierii Alinei Bica, Florentin Mihăilescu şi judecătorul Mihail Udroiu, pentru a fi consiliat în sensul formulării unei apărări favorabile în dosarul Carom.

În acest scop, omul de afaceri i-a dat lui Mihăilescu documente din dosar, pe care acesta să le consulte împreună cu Bica. În schimbul ajutorului, Tender le-ar fi dat lui Mihăilescu şi Bica un teren, fostul ofiţer de Poliţie judiciară primind şi bani pe card. În cele din urmă, în decembrie 2014, Ovidiu Tender a fost condamnat în dosarul Carom la 11 ani şi patru luni de închisoare, decizia nefiind însă definitivă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ