Alina Gorghiu: Atât Ponta cât și Antonescu au avut de pierdut din ruperea USL

| 28 iul, 21:53

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată, că atât Victor Ponta cât și Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL.

"(...) Cred că și Victor Ponta și Crin Antonescu au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul și își va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpățânează să rămână în funcție, o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare își alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu și-a pierdut partidul și a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Despre Vasile Blaga, Gorghiu a spus că este un om care a reușit să îi câștige respectul.

"Nu aș spune că Vasile Blaga este fioros (n.r.—aluzie la porecla lui Blaga—"Buldog"), este un om foarte organizat, care a reușit să îmi câștige respectul în aceste șase luni în care colaborăm. Am cunoscut și dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru în campania pentru prezidențiale, dar e nevoie, reușim să ne completăm profilul", a menționat co-președintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre membrii PNL dar nu l-a văzut la niciun fel de ședință a partidului și că rămâne de văzut dacă va dori să mai candideze pentru primărie sau dacă electoratul îl va mai susține.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ