ALINA GORGHIU, informaţie SURPRINZĂTOARE despre preluarea funcţiei de premier

| 31 iul, 14:53

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că sunt 'multe scenarii' legate de 'demisia sau rasturnarea' lui Victor Ponta. Varianta preluarii de catre Gorghiu a functiei de Premier, prezentata de stiripesurse.ro, este pusa de copresedintele PNL pe seama "tradiționalei secete de subiecte politice, specifică verii", Gorghiu spunand ca propunerea PNL ramane Catalin Predoiu.

"Slăbiciunea actualului Guvern duce la vehicularea multor scenarii legate de demisia sau răsturnarea lui Victor Ponta. Acesta trebuia oricum să plece de mai multă vreme - și nu doar din cauza problemelor de imagine, ci și din cauza performanței economice mediocre a Guvernului. Absorbția fondurilor europene este dezastruoasă: în primele 6 luni au fost finanțate proiecte în valoare de 5,8 miliarde lei, față de 12 miliarde lei cât era prevăzut în buget. Nu e, deci, de mirare că la rectificare s-a tăiat 1 miliard de lei de la Ministerul Transporturilor, din moment ce actuala putere nu e în stare să cheltuiască banii bugetați pentru cofinanțarea proiectelor europene. M-aș fi așteptat la un teanc de demisii sau demiteri de la acest minister, mai ales că a fost criticat chiar din interiorul guvernului, de către ministrul Finanțelor. Actualul Prim-ministru se teme să miște, însă, chiar și o farfurie, de teamă că orice schimbare îi va grăbi căderea. Despre succesorul lui Victor Ponta la Palatul Victoria, poziția PNL e cunoscută - propunerea noastră este Cătălin Predoiu. Orice alt scenariu îl pun pe seama tradiționalei secete de subiecte politice, specifică verii", a declarat Alina Gorghiu.

Liberalii vorbesc despre o iminenta plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului în preajma lunii octombrie și în partid se vehiculează mai multe scenarii.

Citeste si: PNL, scrisoare deschisă către LIVIU DRAGNEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 07:46
Florin
Nou si special!
Da curs acestui anunt,si poti obtine castiguri suplimentare,daca
te alaturi echipei din care fac parte si eu.Cred in ceea ce fac si
vreau sa te motivez si pe tine,sa participi la aceasta metoda reala
de a castiga bani cu ajutorul internetului.Pentru mai multe detalii
trimite "INFO"la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ