Gorghiu: Cer liderilor PSD să accepte dezbaterea legii privind votul prin corespondență în sesiunea extraordinară

| 31 iul, 19:32

Copreședintele PNL, Alina Gorgiu, cere liderilor PSD să sprijine propunerea PNL de a dezbate proiectul legii privind votul prin corespondență în sesiunea extraordinară a Parlamentului, odată cu discutarea Codului Fiscal.

''Este o idee pe care noi am expus-o la ultimul birou politic și pe care îndrăznesc să o reiau astăzi, mai ales că s-a schimbat președintele PSD (...), le cer liderilor PSD să accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, când se va discuta Codul Fiscal, să se ia în discuție și Legea votului prin corespondență'', a spus Alina Gorghiu.

Liderul liberal a adăugat că, dacă nu se va discuta în sesiunea extraordinară despre votul prin corespondență, o eventuală dezbatere și adoptare ulterioară a acesteia, în sesiunea din toamnă a legislativului, nu ar mai permite introducerea votului prin corespondență la alegerile de anul viitor.

''Domnul Dragnea, actualmente președinte al PSD-ului, a fost în Guvern când au adus cea mai mare ofensă celor din diaspora încălcându-le exercitarea dreptului de vot. A fost acolo, a participat la acea decizie nedemocratică de a împiedica exercitarea dreptului de vot, și cer astăzi PSD-ului condus de Liviu Dragnea să repare acea gravă eroare și să își anunțe public intenția de a sprijini propunerea noastră de a rezolva problema votului prin corespondență în sesiunea extraordinară. Vă atrag atenția că, dacă nu reușim în această sesiune extraordinară, va fi prea târziu în septembrie, intrăm în acel an dinaintea alegerilor parlamentare în care nu ai voie să mai modifici legislația electorală'', a precizat Gorghiu.

Copreședinții PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, au fost prezenți, vineri, în județul Dâmbovița, unde au efectuat o vizită la fabrica Arctic din Găești și au susținut o conferință de presă la sediul PNL Dâmbovița. În program a fost și o întâlnire cu membri și simpatizanți ai PNL din Dâmbovița.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ