Gorghiu: Soluția Dragnea înseamnă întoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

| 31 iul, 16:53

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte interimar al PSD înseamnă "întoarcerea baronilor locali la conducere", "o întoarcere a PSD cu 25 de ani în urmă".

În opinia lui Gorghiu, ''Dragnea e o soluție la fel de proastă ca și Ponta pentru PSD'', iar între cei doi există "o luptă internă" în partid.

''Pentru mine, soluția Dragnea înseamnă o întoarcere a PSD-ului cu 25 de ani în spate, înseamnă susținerea lui Ion Iliescu, pe care ați văzut-o, pentru Dragnea, și înseamnă întoarcerea baronilor locali la conducere. Probabil că ați văzut că sprijinul pentru Dragnea a fost de la aceștia, i-a reactivat deja într-o serie de filiale. PNL e destul de puțin interesat de măcelul din PSD. Din păcate, această luptă internă, extrem de agresivă, între Dragnea și Ponta și reglarea de conturi în interior afectează actul de guvernare. Vorbeam de infrastructură, dar și legat de absorbția de fonduri europene, cifrele sunt dramatice'', a afirmat copreședintele PNL Alina Gorghiu.

Gorghiu a adăugat că este și "o problemă de integritate în PSD".

''Mai e și o problemă de integritate, pentru că, fără să consider vinovat pe nimeni din PSD, până nu văd o hotărâre definitivă din partea instanțelor judecătorești, cred că e o problemă de onoare și de ce vrei tu să transmiți ca țară atunci când liderul principalului partid de pe stânga eșicherului politic, care susține Guvernul, are în frunte un președinte condamnat și mai are și un premier urmărit penal. Nu cred că sunt vinovați și le urez succes să își demonstreze nevinovăția'', a mai spus Alina Gorghiu.

Copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au fost prezenți, vineri, în județul Dâmbovița. Au efectuat o vizită la fabrica Arctic din Găești, au susținut o conferință de presă la sediul PNL Dâmbovița din Târgoviște. Programul vizitei a cuprins și o întâlnire cu membri și simpatizanți ai partidului din județ, la Casa Sindicatelor Târgoviște.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 07:45
Florin
Cea mai noua oferta de lucru!
Da curs acestui anunt,si poti obtine castiguri suplimentare,daca
te alaturi echipei din care fac parte si eu.Cred in ceea ce fac si
vreau sa te motivez si pe tine,sa participi la aceasta metoda reala
de a castiga bani cu ajutorul internetului.Pentru mai multe detalii
trimite "INFO"la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ