Gorghiu: PNL va susține respingerea ordonanței privind salariile demnitarilor și adoptarea unei singure legi a salarizării

| 30 iul, 17:36

Liberalii vor susține respingerea ordonanței privind salariile demnitarilor și adoptarea unei singure legi a salarizării pentru întregul sector bugetar, a afirmat joi, la Pitești, copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

"Am spus-o în prima secundă, susținem că nu se poate face diferențiat mărirea salariilor, odată pentru demnitari și ulterior pentru restul lumii, ci trebuie, fără discriminare, discutată toată la un loc. Vom susține respingerea ei (a ordonanței — n.r.) și discutarea legii salarizării pentru toată lumea", a declarat Gorghiu, în cadrul unei conferințe de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi,  că, dacă ordonanța privind creșterea salariilor demnitarilor nu mai este asumată de nimeni, atunci va propune respingerea ei în Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ